fundatia@zurli.ro
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

Redirecționează 20% din impozitul pe profit către Fundația Zurli

Oameni dragi și buni,

Iată că a sosit și acea perioadă din an în care cei care dețin firme pot să redirecționeze 20% din impozitul pe profit către organizaţiile neguvernamentale (ONG-urile) pe care le susțin, ale căror proiecte rezonează cu valorile lor.

Anul viitor pregătim campanii mari, frumoase.  Ne-am propus să ducem la un alt nivel campania Adoptă o mamă, campaniile pentru copiii din secțiile de oncopediatrie rămân nelipsite din agenda noatră, Învățătoarea Anului, Încalță un copil și multe alte planuri. Ca orice ONG și noi avem nevoie de susținere. Avem nevoie de fiecare om bun.


Nu doar persoanele fizice pot dona un procent din impozitul pe venit către asociații non-profit, ci și firmele. Acel procent merge oricum automat către stat, dar voi aveți posibilitatea să îl direcționați către orice ONG în care credeți. Ne-am bucura să îl direcționați către noi, fiindcă îi vom transforma în campanii care aduc bucurie în societate, în campanii care schimbă mentalități și mobilizează oameni. Vremurile nu sunt deloc prietenoase, iar orice sumă, oricât de mică, ne ajută să ajutăm mai departe prin campaniile noastre. Avem multe planuri, avem mulți copii de bucurat, multe mame de ajutat.


Donația se face în baza unui contract de sponsorizare. Termenul limită pentru donatie: 31 Dec 2023.


Cum se face?


1. Dacă vrei să ne susții și să direcționezi către campaniile noastre cei 20% din impozitul pe profit, scrie-ne pe email la fundatia@zurli.ro.
2. Odată ce ne-ai scris, facem un contract de sponsorizare în care se trece suma ce urmează a fi donată de către compania ta. Completăm și semnăm contractul în două exemplare. Unul pentru tine, unul pentru noi.
3. Apoi, în baza contractului, virezi valoarea donatiei în contul nostru.

 

Contabilul tău te poate ajuta cu toate informațiile despre procedură. La fel și noi, ne poți suna pentru detalii la 0774.064.252.


Cam atât de simplu e să ajuți.


Împreună facem Roata Binelui să se învârtă!


 

doneaza

Vezi si campaniile din anii precedenti