fundatia@zurli.ro
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

Oferă acces gratuit la film pentru 1.000 de copii din medii vulnerabile

Fundația Zurli și Mirela Retegan, anunță lansarea campaniei "Pentru prima dată la film", ce are ca scop oferirea accesului gratuit la film pentru 1.000 de copiii defavorizați, care nu au avut șansa să pășească niciodată într-o sală de cinema.

Mirela Retegan, președintele Fundației Zurli, își exprimă dorința de a face o schimbare semnificativă în viețile copiilor care nu au avut ocazia să experimenteze farmecul unei proiecții cinematografice. "Pe mine m-a dus prima oară la film tata. În țară sunt sute de mii de copii care nu au intrat niciodată în sala de cinema. Fie pentru că nu au cine să-i ducă, fie pentru că părinții nu pot. Îi invit pe oamenii care își permit să renunțe la două cafele să plătească un bilet pentru un copil care să meargă pentru prima oară la film: o experiență din care va învăța multe. Și va ține minte toată viața că un OM l-a dus prima oară la film," declară Mirela Retegan.


Cum poți contribui? Este simplu! Donează contravaloarea unui bilet de acces la film, în valoare de 50 de lei, prin platforma Galantom. Poți dona pentru un singur bilet sau pentru câte bilete dorești. Mai mult, încurajează-ți prietenii să se alăture acestei nobile inițiative. Cu cât vom strânge mai multe donații, cu atât mai mulți copii vor avea șansa să meargă pentru prima dată la film, într-o sală de cinema. În plus față de accesul la film, copiii vor beneficia și de o gustare pe durata proiecției.

Campania începe în weekend-ul 20-21 ianuarie și se desfășoară până în luna februarie, pe perioada difuzării filmului Superpietonii Zurli în cinematografe, un film dedicat întregii familii. Campania  vine în sprijinul copiilor defavorizați pentru a le oferi o experiență unică la cinema.

Prima fază a proiectului se va desfășura în București, în perioada ianuarie - februarie 2024.

Fundația Zurli își propune să ofere o experiență memorabilă și educativă copiilor defavorizați, și vă invită să faceți parte din această inițiativă nobilă.

Pentru mai multe informații și pentru a face o donație, accesați platforma Galantom.

doneaza

Vezi si campaniile din anii precedenti