fundatia@zurli.ro
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

Direcționează 3,5% din impozit către Fundația Zurli

Dragi prieteni, pregătim campanii tare frumoase și anul acesta. Suntem în perioada în care voi puteți redirecționa 3,5% din impozitul datorat statului, către un ONG. 
 
Redirecționarea se face prin Formularul 230. Nu costă absolut nimic completarea și depunerea acestora, doar 5 minute din timpul vostru pentru completare. 
 
Prin completarea formularului 230 – redirecționați către ONG-ul pentru care optați 3,5% din impozitul pe venituri din: salarii (salariații care dețin carte de muncă), drepturi de autor, pensii, venituri din chirii sau din alte activități independente. 
 
Data limită pentru depunerea formularelor este 25 mai.
 
UNDE PUTEȚI COMPLETA FORMULARUL:
 
1. Pe site-ul fundației - https://fundatiazurli.ro/formular (completați formularul, iar mai departe îl depunem noi la ANAF pentru tine). Dacă ai întrebări ne poți scrie pe fundatia@zurli.ro. 
2. Pe site-ul redirectioneaza.ro - https://redirectioneaza.ro/fundatia-zurli ( completați cu datele dvs, printati, semnați, scanați și il trimiteți pe email la fundatia@zurli.ro. Mai departe, ne ocupăm noi ca ele să ajungă la ANAF.
3. Direct în Spațiul Virtual Prival (ANAF). Este cea mai simplă și rapidă metodă de redirecționare a 3,5%, se face direct prin Spațiul Virtual Privat (ANAF) - https://pfinternet.anaf.ro/my.policy. Varianta aceasta este valabilă pentru cei care au deja cont in SVP. Pentru persoanele care nu au cont, acestea trebuie să meargă fizic la ANAF-ul de care aparțin pentru a obține un cod de înregistrare online în Spațiul Virtual Privat. 
4. Dacă ai drum pe strada Zurli, îl poți completa direct la noi la sediu (Intrarea Tudor Ștefan nr 57, sector 1, București, L-V, 10.00-18.00)
 
Pentru orice alte informații, colegii noștri vă stau cu drag la dispoziție pe email la fundatia@zurli.ro. 
 
Foarte mulți oameni nu știu că au posibilitatea să aleagă să redirecționeze 3,5% din impozit către o fundației. Suma aceasta merge automat la stat dacă nu e redirecționată. Nu e complicat să faci o faptă bună, nu e greu să completezi formularul, iar dacă ai nevoie de ajutor, suntem aici pentru suport. Pentru că Împreună facem Roata Binelui să se învârtă!
 
#fundatiazurli
 
 
doneaza

Vezi si campaniile din anii precedenti