fundatia@zurli.ro
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

Susținem visul EduBuzz. Transformăm o șură într-un spațiu de învățare pentru copiii din Augustin

Fundația Zurli susține campania Asociației EduBuzz și își propune să strângă o parte din banii necesari pentru a transforma o șură veche într-un spațiu în care copiii din Augustin să poată continua să învețe. 

Vă invităm să ne fiți, din nou, alături într-un proiect de suflet. Mirela Retegan, președintele Fundației Zurli și omnul care are la activ nenumărate campanii sociale finalizate cu succes, a descoperit un proiect pornit de o mână de oameni dedicați din Augustin, județul Brașov. Oamenii acești frumoși au nevoie de noi pentru a-și vedea visul îndeplinit. 

Într-o curte din Augustin, e un autobuzz (EduBuzz), iar lângă e o șură. Veche, cu acoperiș prin care mai plouă, cu pereți groși din cărămidă, cu uși mari cât să încapă un autobuz. O șură cu pământ pe jos, însă cu spațiu cât pentru o comunitate, așa cum bine o descriu cei de la EduBuzz. 

Visul lor este să transforme șura într-un spațiu în care copiii și adolescenții din Augustin să poată continua să învețe, să participe la activități educative elemenatre și atât de necesare - un spațiu cultural, de învățare, de experimentare, de relaxare pentru comunitate.

Fundația Zurli susține și salută această inițiativă frumoasă, iar prin vocea Mirelei Retegan își propune să strângă o parte din banii necesari acestui proiect inedit. 

Sute de copii dintr-o comună din Brașov (Augustin) nu merg la școală: că părinții, că statul, că etnia, că zona geografică… Și, totuși, alfabetizarea tuturor e singura noastră șansă ca țară să creștem nivelul educației poporului.

Adrian, unul din oamenii de la Asociația Edubuzz, se mută în acest sat și îi ajută să prindă “a doua șansă”. Dar pentru asta are nevoie de noi, să transforme o șură într-un loc unde copiii să poată învață, și pe soare, și pe ploaie.

Am ales să îl ajut și vă rog să o faceți și voi. Anul asta eu vreau să donez orice idee de cadou material, orice fir de floare pe care aș primi-o, pentru acest peoiect. Dacă mă iubiți, dacă aveți încredere în ceea ce fac din aceste campanii, lăsați o donație oricât de mică și eu o să-l consider cel mai frumos dar de ziua mea., declară Mirela Retegan, președintele Fundației Zurli și unul dintre cei mai vizibili oameni care fac bine în România. 

Vă invităm, dragi prieteni, să vă opriți un moment și să alegeți să faceți o faptă nu doar bună, ci cu adevarat importantă pentru copiii din Augustin. Orice donație oricât de mică, pune o cărămidă la visul acestor oameni care fac tot cele stă în putință pentru a le oferi tinerilor o șansă la educație. 

Cum poți dona?

  • DONEAZĂ cu cardul direct pe www.fundatiazurli.ro  și nu uita să menționezi numele proiectului ("Șura din vis")
  • DONEAZĂ pe GALANTOM - https://nouageneratie.galantom.ro/p/ziuamirelei 
  • DONEAZĂ prin PAYPAL - fundatia@zurli.ro
  • DONEAZĂ prin transfer bancar, menționând la detalii numele proiectului ("Șura din vis"):
  • Cont donatii LEI: RO70INGB0000999906701090, ING BANK  
  • Cont donatii EURO: RO67INGB0000999910896976, ING BANK
  • DONAȚII FIRME. Dacă reprezinți o companie și vrei să ajuți în campanie, se încheie contract de sponsorizare. Pentru asta te rugăm scrie-ne pe email la fundatia@zurli.rodatele companiei.

Pentru mai multe detalii și informații vă stăm cu drag la dispoziție pe e-mail fundatia@zurli.ro. Povestea campaniei EduBuzz o regăsiți aici.

doneaza

Vezi si campaniile din anii precedenti