fundatia@zurli.ro
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

istoric

Fondată în 1998, Fundația Zurli este condusă de Mirela Retegan, în calitate de Președinte.

Misiunea  Fundației este de a le face viața mai frumoasă copiilor aflați în situații dificile, copiilor bolnavi de cancer și mamelor acestora prin vizite în saloane și cadouri, copiilor proveniți din medii defavorizate, mame victime ale violenței domestice, copiilor abandonați în centre de plasament, a cadrelor didactice din invatamantul primar.

De-a lungul anilor, Fundația Zurli a dezvoltat și implementat proiecte ce au vizat comunitățile vulnerabile din România.

Printre cele mai cunoscute proiecte inițiate de Fundația Zurli regăsim Adoptă o mamă, Vreau să îl ajut pe Moș Crăciun, Încalță un copil de toamnă, Încalță un copil de Iarnă,  Ziua Eșarfelor Colorate, Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule, Ai în plus o carte, dă-o mai departe, Înapoi la școală etc.

Beneficiarii proiectelor desfășurate sunt în principal copiii din secțiile de oncologie din România și părinții lor, copiii din mediile defavorizate (proveniți din familii dezorganizate, centre de plasament), dar și femei, victime ale violenței domestice.

Fundația Zurli a colaborat și colaborează în proiectele pe care le derulează cu instituții publice (ex: Poliția Română), cu alte ONG-uri partenere și companii, cu oameni simpli ori lideri de opinie.