fundatia@zurli.ro
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

Centrul Zurli pentru Copiii Ucrainei (Înscriere voluntari)

De când a început războiul primesc zilnic mesaje despre copiii ucraineni. Acești copii care s-au trezit peste noapte departe de camera lor, de prieteni, de jucării, de tot ce știau că înseamnaă ACASĂ. 

Sunt zeci de mii în acest moment în tranzit, în România. Am rămas impresionată de valul imens de solidaritate care s-a creat în jurul lor.

Știu din campaniile Fundației Zurli ca romanii nu stiu si nu vor sa stea deoparte. Si acolo unde statul nu intervine, oamenii sar și fac tot ce pot. - Mirela Retegan, președinte Fundația Zurli.

Întrebarea pe care am primit-o cel mai des pe conturile Fundației Zurli în ultimele săptămâni a fost: Ce facem cu acești copii? La ce v-ați gândit? Pe ei cum îi ajutați?

Am putut merge săptămânile trecute alături de Gașca Zurli la copiii ucraineni dintr-un centru al DGASPC Sector 3. Și tare bucuroși au fost de prezența noastră. Astfel, Mirela Retegan, președintele Fundației Zurli, a decis să pună la punct un centru de activități pentru copiii ucraineni. 

Centrul Zurli pentru Copiii Ucrainei. Iată la ce ne-am gândit. Câteva mii de copii ucraineni sunt în Bucuresti. Acești copii stau în capitală, locuind în diverse centre sau familii, mai multe zile sau săptămâni. În acest timp, ei nu au nicio activitate care implică învățarea și socializarea. 

Ca să venim în ajutorul lor, Fundația Zurli va organiza un centru în care ei să poată să vină, să facă lucruri distractive, lucruri precum desen, dans, învățare de limba română și engleză. Activități educative și distractive. 

Centrul Zurli pentru Copiii Ucrainei va avea un program și activități care nu condiționează timpul și disponibilitatea familiilor. Orice copil din Ucraina care locuiește într-o familie din București, va putea să vină și să petreacă timp alături de alți copii ucraineni și să se bucure de activități care să-i facă plăcere și să-l ajute să facă lucruri noi. 

Vom închiria un spațiu și trecem la treabă! Și aici interveniți voi, oamenii buni alături de care noi facem Roata Binelui să se învârtă:

Avem nevoie de:

- Voluntari profesori, instructori, animatori, actori, magicieni, educatori.

- Firme de catering care să le ofere o masă de prânz și gustări.

- Apă

- Mijloace de transport, acolo unde e cazul.

- Susținere financiară pentru cheltuieli legate de logistică ( locație, mobilier, recuzita).

VREAU SĂ FIU VOLUNTAR ( Completează formularul de înscriere). 

Haideți cu noi să incingem iar hora binelui. Așteptăm mesajele voastre la adresa de email fundatia@zurli.ro și la numărul de telefon +40771745327. 

doneaza

Vezi si campaniile din anii precedenti