Voluntariat

Fundația Zurli înseamnă o mare de prieteni din toate colțurile lumii, căci empatia și dorința pretenilor noștri de a se implica în proiectele noastre a depășit hotarele țării. Avem nevoie de cât mai mulți astfel de prieteni care să ne dea o mână de ajutor atunci când avem nevoie.

FII VOLUNTAR ZURLI

Dacă vrei să fii unul dintre prietenii noștri și să afli cum poți face Roata Binelui să se învârtă, înscrie-te ca voluntar pentru proiectele Fundației. Scrie-ne câteva vorbe despre tine pe email la fundatia@zurli.ro.

FII UNUL DIN FUNDRAISERII NOȘTRI

Poți, la fel de bine, să devii fundraiser pentru campaniile noastre. Transformă-ți abilitățile și pasiunile în în fapte bune, în zâmbete pentru copiii din mediile defavorizate ori pentru cei din secțiile de oncopediatrie din România. Scrie-ne pe email la fundatia@zurli.ro și împreună găsim modalități de strângere de fonduri pentru copiii în situații vulnerabile adaptate dorinței tale.

DĂRUIEȘTE-ȚI ZIUA DE NAȘTERE PE GALANTOM

Poți să îți dăruiești ziua de naștere pe Galantom. Cum ar fi ca de ziua ta să-ți rogi prietenii ca în locul cadourilor să facă o donație către una din campaniile Fundației Zurli, iar împreună cu ei să devii Ajutor Zurli? Poți face asta foarte ușor, pe platforma Galantom, iar prin gestul tău îi poți inspira și pe cei din jur să facă bine, să fie buni.