fundatia@zurli.ro
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

Ziua Eșarfelor Colorate, o campanie dedicată copiilor din secțiile de oncopediatrie din România

Ziua de 12 Octombrie devine Ziua Eșarfelor Colorate. O zi în care românii sunt invitați să se solidarizeze cu toți copiii din secțiile de oncopediatrie din România.

Mirela Retegan, fondatorul Zurli, i-a luat în ultimii ani sub aripa ei pe micii eroi, iar acum pornește o nouă campanie dedicată Copiilor cu Branule.

Tanti Prezentatoarea din Gașca Zurli și-a propus ca până pe 12 octombrie să strângă banii necesari pentru achiziția a 1.000 de kituri de toamnă pentru Copiii cu Branule.

 

Ne-am propus ca anul acesta, să facem din ziua de 12 Octombrie o zi în care prietenii noștri mici, care se luptă cu cea mai grea provocare, să aibă parte de toată atenția noastră. Vrem să le facem bucurii celor peste 1000 de copii care sunt internați în spitalele din România. Vrem sa le pregătim un kit de toamnă ( cu pijamale, papuci, obiecte de igienă personală, cărți, jucării ), pe care Gașca Zurli să le ducă în fiecare secție.”, spune Mirela.

Știți ce poartă cel mai des copiii din secțiile de oncologie din România? O eșarfă. O folosesc pentru a-și acoperi capul, pentru că în urma tratamentelor, primul care le dispare e zâmbetul de față, iar odată cu el și părul.

În ziua de 12 Octombrie, invităm românii din toate colțurile lumii să poarte o eșarfă colorată, în semn de prietenie cu ei. Invităm orice om, instituție, firmă care dorește să ne sprijine în acest demers, să vină alături de noi.

Nimic nu e prea mult sau prea greu pentru a alina suferința acestor copii. Ei trebuie să știe că nu sunt singuri și că au un rol special în inimile noastre.

Românii sunt buni și cred din toată inima că ziua de 12 Octombrie o să rămână în calendarul acestui an ciudat ca o zi în care am pus inimă de la inimă și am adus zâmbetul pe chipul copiilor bolnavi de cancer și în sufletele familiilor.”, continuă Mirela Retegan, inițiatoarea proiectului.

Oamenii pot dona orice sumă doresc, oricât își permit, oriunde s-ar afla în lume. Mirela Retegan are în plan mai multe activități dedicate campaniei, pe care promite să le dezvăluie rând pe rând.

Și tu poți ajuta la strângerea celor 1.000 de pachete pentru cei mai curajoși copii. Ei sunt cei pentru care copilăria înseamnă o nouă tură de citostatice, o nouă serie de

Pe 12 octombrie, poartă o eșarfă colorată în semn de solidaritate cu copiii bolnavi de cancer.

Fii alături de micii eroi și donează în campania care le va aduce un zâmbet Copiilor cu Branule din toate secțiile de oncopediatrie din România.

Ziua Eșarfelor Colorate este o campanie inițiată de Mirela Retegan și susținută de Fundația Zurli.

doneaza

Vezi si campaniile din anii precedenti

Citeste articolele campaniei "Ziua Eșarfelor Colorate, o campanie dedicată copiilor din secțiile de oncopediatrie din România"