fundatia@zurli.ro
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

Învățătoarea Anului 2023

Căutăm Învățătoarea Anului 2023!

Am extins perioada de înscrieri până pe 30 septembrie, ora 23.59. Anunțăm Învățătoarea Anului 2023 pe 02 octombrie. 


Pentru al 7 lea an, Mirela Retegan și Fundația Zurli caută Învățătoarea Anului. Orice cadru didactic din învățământul primar, indiferent că predă în sistemul educațional de stat ori privat poate fi nominalizat pentru titlul de Învățătoarea Anului 2023. Poate fi învățător sau învățătoare, educator sau educatoare. Poate fi din orice colț al României, de la sat sau de la oraș, de orice vârstă, etnie sau naționalitate.


Părinții din toată țara au posibilitatea să trimită propunerea lor online, completând formularul de pe www.invatatoareaanului.ro. , menționând în cadrul formularului de ce consideră că învățătoarea propusă de ei merită premiul de Învățătoarea Anului 2023: ce o face să fie specială, prin ce acțiuni se remarcă, cum reușește să-și țină clasa unită și să ajungă la fiecare copil, ce gesture sau activități speciale a realizat pentru elevi, orice alt lucru pe care părinții îl consideră important în propunerea lor.


Prin campania susținută de Fundația Zurli, organizatorii își propun să evidențieze acei dascăli dedicați și pasionați de meseria lor și să-i determine pe români să-și arate susținerea și aprecierea pentru învățătoarele, învățătorii, educatoarele și educatorii care se străduiesc să fie prezenți în viața elevilor, indiferent de mijloacele și de resursele de care dispun.


Campania Învățătoarea Anului este un proiect educațional inițiat de Mirela Retegan în 2016 și susținut de Fundația Zurli. Scopul campaniei este să găsească acei învățători și educatori care prin meseria lor pot schimba lumea în bine.


La fel ca anul trecut, și în 2023, educatorii și învățătorii sunt invitați să scrie câte o scrisoare de apreciere pentru elevii din clasa la care predau. Orice copil își dorește să aibă o scrisoare în care este apreciat și pe care să o păstreze ca amintire peste ani și ani.


Propunerile se trimit online pe www.invatatoareaanului.ro până pe 04 iunie 2023. Învățătoarea Anului 2023 va fi anunțață în luna septembrie, iar aceasta va fi premiată în fața întregii școli la care predă.


Învățătoarea Anului  este o campanie este inițiată de Mirela Retegan, președintele Fundației Zurli, fondatoarea brandului Zurli,  om de radio și jurnalist de peste 25 de ani, implicată în zeci de proiecte sociale și campanii umanitare. Învățătoarea Anului a avut prima ediție în anul 2016, iar de atunci și până azi a adunat zeci de mii de părinți care propun în fiecare an cadre didactice pentru titlul de Învățătoarea Anului.


doneaza

Vezi si campaniile din anii precedenti