fundatia@zurli.ro
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

AM ALES ÎNVĂȚĂTOAREA ANULUI 2023

**AM ALES ÎNVĂȚĂTOAREA ANULUI 2023**


După un an plin de provocări și de incertitudini, în care am asistat la evenimente fel de fel, iată că a venit momentul să anunțăm cine este Învățătoarea Anului 2023. 


Dna Maria, așa cum îi spun copii, este din Iași. Un cadru didactiv blând, iubit de părinți și elevi deopotrivă. Părinții spun că: în sufletul ei, fiecare copil are un loc al lui, unul plin de iubire în care doamna învățătoare reușește să vindece cele mai adânci răni. 


Așadar, anul acesta mergem la IAȘI, la doamna Maria Dana Petrișor - cadru didactic în cadrul Școlii Gimnaziale Carmen Sylva - Grădinița cu program prelungit nr 9.


Abia așteptăm să ajungem în zona Moldovei, să facem cunoștință cu o învățătoare care, fără urmă de îndoială, este apreciată, iubită și implicată în dezvoltarea comunității de elevi pe care o călăuzește. 


Avem încă o dată convingerea că în România există mulți învățători, educatori implicați, geniali și pasionați de meseria lor, iar acest lucru ne bucură și ne motivează să îi facem cunocuți publicului larg. 


doneaza

Vezi si campaniile din anii precedenti